Huwelijksinzegening

   Ter kennis van de gemeente wordt gebracht, dat Klaas Jan van Altena en Linda Enting kerkelijke bevestiging en inzegening van hun huwelijk hebben gevraagd tegen donderdag 3 september in de kerk van Schokland. Adres: De Rede133, 8254 KB Dronten. Voor het bruidspaar wordt de christelijke voorbede van de gemeente verzocht.

Ter kennis van de gemeente wordt gebracht, dat Jacob René de Weijze en Neeltje de Groot kerkelijke bevestiging en inzegening van hun huwelijk hebben gevraagd tegen vrijdag 7 augustus om 14.30 uur in de Hervormde Kerk. Hun adres is De Duikjes 5. Voor het bruidspaar wordt de christelijke voorbede van de gemeente verzocht.


Ter kennis van de gemeente wordt gebracht, dat Eric Martijn van Altena en Maritje Karina Teerhuis kerkelijke bevestiging en inzegening van hun huwelijk hebben aangevraagd tegen vrijdag 15 mei om 14.00 uur in de Hervormde Kerk. Hun adres is Minneweg 15. Voor het bruidspaar wordt de voorbede van de gemeente verzocht.

 

Huwelijksinzegening

Ter kennis van de gemeente wordt gebracht, dat Remco Pascal Roos en Angela Paola Teerhuis bevestiging en inzegening van hun huwelijk hebben aangevraagd tegen vrijdag 14 september om 14.00 uur in de Hervormde Kerk. Hun adres is Akkerstraat 5. Voor het bruidspaar wordt de voorbede van de gemeente verzocht.

 

Huwelijksinzegening

Ter kennis van de gemeente wordt gebracht, dat Ronald Dooijeweerd en Neeltje van Altena bevestiging en inzegening van hun huwelijk hebben aangevraagd tegen vrijdag 5 oktober om 15.00 uur in de Hervormde Kerk. Hun adres is Kerkbuurt 132. Voor het bruidspaar wordt de voorbede van de gemeente verzocht.